пʼятницю, 13 липня 2012 р.

Обновки

        Іноді старі речі набридають і хочеться, якщо не нового, то хоча б оновленого. Була в мене майка, звичайна бавовняна, на ній пришиті якісь ґудзики і бантики, та майже все повідпадало. Вирішила прикрасити її квіточками з органзи, в серединку пришила штучні перлинки.


     Дійшла черга й до шортів. Є у мене чудова книга, мені дуже подобається, Габріелла Стербенц "Джинси. 33 оригінальних проекти", джерело натхнення, так от звідти й взяла ідею. Пояс виготовлений із штучних перлин, нанизаних на тонку атласну стрічку, переплетений із стрічкою рожевої органзи, завершується бантом. Такі шорти чудово виглядатимуть на стрункій молодій дівчині, а от молодій мамі та ще й з маленькою дитиною за руку не дуже пасуватимуть. От так і вийшло, зробила, та не для себе. Але ідея сама по собі дуже цікава, маю надію комусь згодиться.


1 коментар:

  1. Ольга) А я считаю, что если женщина, пусть даже и с ребенком за руку, в хорошей форме, то почему бы и не надеть такие оригинальные шорты? Почему-то в нашей стране до замужества все девушки стараются следить за собой, быть модными. А после него, как подменили. Сразу начинаются комплексы - не так люди посмотрят, что они скажут, ...
    Не надо обращать внимания на посторонних людей. Главное, чтобы нравилось вам и вашим родным. а остальное это ерунда)
    Я сама не выгляжу на свой возраст, и ношу короткие шорты с удовольствием. А остальные пусть завидуют!
    Так что, смело вперед!

    ВідповістиВидалити