вівторок, 31 липня 2012 р.

Обкладинка на альбом

       Був у мене альбом, на обкладинці якого красувалась якась дівуля-модель з дуже неприємним виразом обличчя. Тому і вирішила її прикрити обкладинкою, прикрашеною вишивкою. Дизайн із журналу "Вишиваю крестиком", в оригіналі, то листівки: квіти в вазочках на кольоровій канві. Але моя канва набагато темнішого кольору, як в журналі, тому вийшло отак. Дякую за чудове і детальне пояснення (навіть у мене вийшло!), як зробити обкладинку, великій, без сумніву, рукодільниці Тетяні з блогу "Вечерние посиделки".


       Вишивку до обкладинки просто пристрочила, обшила атласними стрічками і шматочком мережива,  нічого більш підходящого у хаті не знайшлося. Тому обкладинка трохи бліда, а вишивка не знаю чи оживляє, але, принаймні привертає увагу. Шила не для себе, це подарунок для наших родичів, які дуже люблять Харитю (нашу доцьку), альбом з їхніми спільними фотографіями. Надіюсь, вони не будуть дуже прискіпливими та їм сподобається, а  я буду старатися, щоб мої саморобки у майбутньому мали більш пристойний вигляд.


       А це моя маленька колекція американських наборів Dimensions, саме американських, з написом Made in USA: "Подарунок орла" 1999 року, "Безшумний політ" 2005 року і "Прекрасна балярина" 2006 року. Надіюсь, взимку у мене з`явиться більше часу і я розпочну вишивати цю красу. Отакий "антикваріат", адже ці набори або зняті з виробництва, або ж більше не будуть вироблятися в Америці, бо  тепер їх виготовляє Китай (всі дороги ведуть у Китай!).


       Дякую вам за увагу, приємних вам літніх днів)

6 коментарів:

  1. Такий приємний, домашній блокнотик :) Все дуже миленько!

    ВідповістиВидалити
  2. Який фантастичний вийшов альбом!! так дійсно набагато краще, ніж звичайна обкладинка )))
    ну а від наборів Діменшнс я просто балдію!!!! вони направду неймовірні ))

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарний альбом! Чудово, що ти не боїшся нового, бо тоді можна зовсім нічого не зробити. А так і друзі будуть задоволені, адже ннемае є нічого краще, ніж подарунок, зроблений своїми руками, а в тебе зявився досвід по обкладинкам:)

    ВідповістиВидалити
  4. Такая нежная получилась)
    Приглашаю к себе на большую конфетку)
    http://dinawithlove.blogspot.ru/2015/11/giveaway.html

    ВідповістиВидалити