четвер, 28 червня 2012 р.

Літній сарафанчик

     Усі малюки люблять солодощі, саме тому вишиті льодяники різних кольорів, жуйки і навіть бісквітний ведмедик  чудово підходять для декорації дитячих речей. Дизайн із книги Douceurs & Gourmandises au point de croix -Veronique Enginger, одразу ж захотілося точно таке ж платтячко пошити для своєї дівчинки.
     Тканина, яку використовувала для пошиття сарафанчика, то стара чоловіча сорочка, тому я хочу з цією роботою взяти участь у конкурсі, який проводить Елена. Платтячко на зав`язках, збоку застібка-блискавка, передня частина декорована мереживом (насправді воно вставлене у шви, бо не вистачало тканини на спідницю). З обрізків пошила ще пов`язку на голову, прикрасила квітами з цієї ж тканини (відрізана від сорочки планка на ґудзики). По-правді, спочатку з цієї сорочки я викроїла спідничку до цього платтячка, про яке писала раніше, тому й не вистачило тканини, я трохи переживала, що доведеться зшивати.


     Детское платье сшито из мужской рубашки, на завязках и молния в боковом шве, спереди украшено кружевом (скрыла швы, так как не хватало на юбку целого кусочка), на лифе вышивка, вставила "в рамку". К нему сшила повязку на голову, украсила цветочками из той же ткани. Из того, что осталось, получилась юбка к этому платью.


     Як кажуть, головне не перемога, а участь, я сама радію, що встигла дошити це платтячко до кінця місяця, адже зараз ну зовсім не виходить навіть спокійно сісти за комп`ютер. Сумно від того, що погода не дозволяє гуляти в новій одежинці, вчора надвечір трохи вийшло сонечко, то ми пішли в сад фотографуватися, а так йдуть дощі, сподіваюся, що ненадовго. Будь-ласка, лишайте коментарі, буду дуже рада дізнатися вашу думку).





2 коментарі:

  1. Сарафанчик очень нежный и милый получился! Идея вставить вышивку очень оригинальная! Дочке похоже понравился!)))

    ВідповістиВидалити