середу, 6 червня 2012 р.

Поцілунок

    Ця картина мені подобалася ще зі школи, хотіла будь-що її відшукати. Тому не дивно, як побачила набір для вишивання за мотивами Г.Клімта "Поцілунок", захотіла вишити. Довго її мучила, майже рік, перерви у вишиванні були по місяцях, вперше вишивала бісером. Цю прекрасну, без сумніву, картину мало хто розуміє із моїх знайомих, та мені якось байдуже.


     Дизайн "Поцілунок" за мотивами Г. Клімта від Чарівної миті. Хрестик, бісер (до речі, чеський) , розмір 42*38 см, вишивала по набору. Робота цікава, неординарна саме через сюжет, чіткі границі між кольорами, єдине, то дуже нудно було зашивати фон, не знаю, чи можна було б замінити колір канви, а по ній вже півхрестиком вишити позолоту, авторам дизайну видніше.
Оформлена в раму без скла.

"Поцелуй" Г.Климт Чарівна мить
размер  42*38 см
крест, бисер 



Для порівняння оригінали картини:


     Картина Густава Клімта "Поцілунок" була написана в 1907-1908 рр.


     Неймовірно приємно від усвідомлення того, що вдалося вишити таку картину. Автори дизайну постаралися, адже все продумано до найменших деталей. Так подобається обличчя дівчини, її руки, волосся, якась вимушена покора у позі, що контрастує з майже грубим і власним чоловіком, незворушним, як скеля. Люблю цю картину дуже! 



4 коментарі:

  1. Мене теж зачаровує ця картина, все хочу втілити її в декупажі, навіть серветку маю з репродукцією. Вишивка неймовірна, буду надихатися!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Знаю по собі, великі картини вишивати не легко, особливо коли запал є ще на початку-а ось кінця краю не видно. Шедевральна робота, так і хочеться до неї підійти, порозглядати, віддатись емоціям і спогадам , романтика завжди з тобою лише поглядом доторкнись до картини))) Я в захваті. Браво!!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, не кажи, дивлячись на неї, згадую де і коли вишивався той чи інший шматочок) дякую за хороші слова)

      Видалити